Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekképviseleti szervezetek képes leírás - Kamion.tlap.hu
részletek »

Érdekképviseleti szervezetek - Kamion.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamion.tlap.hu » Érdekképviseleti szervezetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
FUVOSZ

FUVOSZ

A FUVOSZ önkéntes alapon tömöríti a közúti közlekedési szolgáltatással ; autóbusz, autómentés, belföldi- és nemzetközi árufuvarozás, közúti járműmentés, személytaxi ; valamint szállítmányozás és infrastruktúra (jármű-, alkatrész- és gumikereskedelem, szerviz és javító szolgáltatás, oktatás, hitelezés, stb.) szolgáltatással foglalkozó vállalkozókat, vállalkozásokat, szakmai szervezeteket és érdekképviseleteket.

IRU (Külföldi oldal)

IRU (Külföldi oldal)

Az IRU a nemzeti szövetségeken (MKFE) keresztül képviseli a teljes küzúti szállítási ágazatot világszerte. Összefogja és koordinálja a nemzeti szövetségek munkáját. A legfontosabb nemzetközi szállítmányozási egyezmények megalkotója és felügyelője, mint pl. a TIR egyezmény. Az oldalon migismerhetők legfontosabb nemzetközi fuvarozási szabályok és okmányok mint pl. a CMR nemzetközi fuvarlevél. Az oldalról díjmentes regisztrációt követően elérhető az IRU ingyenes TransPark adatbázisa, ahol olyan hasznos információk állnak napra készen, mint az európai országok üzemanyag árai, kamionparkolók adatbázisa, közlekedési és határ informciók, valuta átváltó és még sok egyéb adat és információ.

MKFE

MKFE

A szervezetünk a magyarországi áru- és személyszállítási vállalkozásokat tömörítő egyesület, mely azok szakmai érdekeit képviseli. Az oldalon megtekinthető a közúti fuvarozással kapcsolatos valamennyi jogszabály és előírás valamint az áru és személyszállítással kapcsolatos aktuális hírek, információk. A védett oldalakra az egyesületi tagok léphetnek be, de a tagsággal nem rendelkezők is sok hasznos információkhoz jutnak.

Kamion magazin hírek
Hatalmas változás a CB rádiók engedélyezésében? Igen!
Hatalmas változás a CB rádiók... Visszajönnek a régi szép idők, amikor egy jó President rádióval mindig néhány tíz kilométerrel előbb tudtuk, hogy hol a hatóság? Részben! Régóta csiripelik a madarak, hogy a 80-as évek végén, 90-es évek elején Magyarországon is betiltott USB/LSB modulációban forgalmazó – így nagyobb hatótávolságú – rádiókat valamilyen formában újra...
Fényvisszaverő kontúrjelőlés kell az új kamionokra
Fényvisszaverő kontúrjelőlés kell az... Az Európai Unió 2007/35/EK irányelve alapján 2011 július 11.-től fényvisszaverő...
V. Győrszemerei Kamionos Találkozó 2011
V. Győrszemerei Kamionos Találkozó 2011 Az idei évben Pünkösd hétvégéjén, gyönyörű napsütéses időben került...
NIT HUNGARY

NIT HUNGARY

A NIT a magyar közúti fuvarozó szolgáltatók érdekképviselete és érdekvédelmi szervezete. Az ipartestület célja és feladat: az áru- és személyszállító magán- és társas vállalkozások, valamint az egyéb nemzetközi és belföldi tevékenységet végző fuvarozó vállalkozások által elvárható és meghatározott szakmai érdekvédelmi, érdekképviseleti, valamint gazdasági feladatok ellátása.... Az oldalról letölthetők többek között a személyszállító vállalkozások számára kiadásra kerülő, tevékenységükhöz szükséges nyomtatványok valamint a közúti árufuvarozók számára kiadásra kerülő, tevékenységük végzéséhez szükséges nyomtatványok. Friss Jogszabályok, hírek, információk is olvashatók már közvetlenül a nyitóoldalon.

TESZ

TESZ

Tisztelt Látogató! Szeretettel köszöntöm aTeherfuvarozók Európai SZakszervezetének hivatalos lapján! 2011-es évben eredményes munkát, és további jó együttmûködést kíván: Székely Sándor a TESZ Szakszervezet elnöke. Weblapunkon folyamatos információt kaphat a szakszervezeti munkánkról. Az eseményekrõl azonnali tájékoztatást biztosítunk és figyelemmel tudja kísérni a mindenkori tárgyalások eredményét. Látogasson el oldalunkra!

Tuti menü