Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Minden abroncs egyforma? A megfelelő abroncs mindent megváltoztat? Mától az Abroncs Híradó megadja a válaszokat - Kamion magazin
részletek »

Michelin Abroncs Híradó – Az abroncsok sokszínűsége

A Tutilapok Kamion Magazin a fuvarozók, szállítmányozók, kamionsofőrök és mindenki más számára nyújt érdekes és hasznos olvasnivalót, aki a témával kapcsolatban érdeklődik. A Tutilapok Kamion Magazin híreinek szállítója a hungarokamion.hu
Kamion magazin
Itt vagy: Kamion magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Michelin Abroncs Híradó - Az abroncsok sokszínűsége
Michelin Abroncs Híradó - Az abroncsok sokszínűsége
Michelin Abroncs Híradó - Az abroncsok sokszínűsége
Minden abroncs egyforma? A megfelelő abroncs mindent megváltoztat? Mától az Abroncs Híradó megadja a válaszokat
A jelenlegi gazdasági környezet, és ezzel egyidejűleg az egyre több technológiailag összetett termék megjelenése rákényszeríti a fogyasztókat arra, hogy a tartós fogyasztási cikkek vásárlása előtt minél több információt beszerezzenek.

A gumiabroncs ebbe a kategóriába tartozik, mert ez kimondottan egy technológiai termék, amely megköveteli a beszerzése előtti alapos körültekintést, a megfelelő felhasználás érdekében. Sok kérdés forog ezen téma körül, a legegyszerűbbtől Hogy olvassuk a gumiabroncsot? A legbonyolultabbig Mi a gördülési ellenállás?.

A mai naptól, ezekre és még sok más kérdésre adott válaszok állnak a fogyasztók rendelkezésére az Abroncs Híradó-n, a gumiabroncsok televízióján, melyet a Michelin készített. Az Abroncs Híradó innovatív módon beszél a fogyasztóknak a gumiabroncsról, leginkább műszaki és hasznos tudnivalókról. Hét videó hét témában.

A gumiabroncsok sokszínűsége

Az Abroncs Híradó első témája egy egyszerű, de alapvető szempontot tárgyal: a gumiabroncs antagonisztikus tulajdonságok egyensúlyának eredményét. Ebből kifolyólag, a gumiabroncsok jelentősen különböznek egymástól, attól függően, hogy milyen járműre vannak felszerelve, és milyen körülmények között használják. Például egy dömperabroncs kiváló tapadási teljesítményt nyújt különleges talajkörülményeknél, de nem lesz képes elérni a rally gumiabroncs precíz kormányzási teljesítményét.

Jó szórakozást!

A sorozat végén egyszerű lesz azt mondani, hogy A megfelelő abroncs mindent megváltoztat.
Michelin Abroncs Híradó - Az abroncsok sokszínűsége 1. videó
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - kamion, michelin, gumiabroncs, híradó, gördülési ellenállás, tapadás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2011-04-16 17:51:05
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü